Het 1on1 SoccerSkills Team

tim-bavreTim Bavré

Hey, mijn naam is Tim Bavré.

Ik ben 5 jaar jeugdtrainer geweest bij KAA Gent en nu reeds 3 jaar aan de slag als beloftentrainer bij Waasland Beveren. Ik bezit op dit moment mijn diploma Uefa-A.

Als kind analyseerde ik de individuele en offensieve kwaliteiten van de topvoetballers. Ik probeerde mezelf de soccerskills ook aan te leren. Met het oprichten van onze voetbalschool wil ik deze technische bagage aanbieden aan de voetballende jeugd. Door een aantal blessures moest ik zelf het actieve voetballeven vaarwel zeggen, maar mijn passie voor de sport is gebleven. Ik heb mij dan ook toegelegd op het trainen en begeleiden van jonge voetballers.

De laatste jaren heb ik me vooral verdiept in Coerver. Dit is een methodisch trainingsplan voor het verbeteren van de voetbaltechniek. Er wordt getraind op de balcontrole, één-tegen-één situaties, richtingsveranderingen en het passeren en domineren van de tegenstander.

De Coervermethode is een opleiding die vele jongeren reeds vooruit heeft geholpen in het voetbal. In samenwerking met mijn collega David Piens hebben wij een oefenboek gemaakt waar tal van technische bewegingen aan bod komen. De bewegingen staan ook in beeldmateriaal op deze soccerskills website. In de toekomst zal dit nog verder worden aangevuld.

Als u deze soccerskills ook wil aanleren of verbeteren, aarzel dan niet om in te schrijven op één van onze activiteiten.

david-piensDavid Piens

Hallo, mijn naam is David Piens.

Momenteel mijn 1ste seizoen jeugdtrainer U12 Club Brugge, hiervoor ben ik 5 jaar jeugdtrainer geweest bij KAA GENT, waar ik als teamtrainer vooral U7 tot U10 onder mijn hoede had. Coördineren van de  talentendagen in de onderbouw, was ook één van mijn taken.
Ik ben in het bezit van het getuigschrift B + talentscout.

Ik ben actief als opleider / trainer bij de onderbouw omdat het mijn passie is om kinderen iets bij te leren. Mijn focus ligt onder meer op bij het aanleren van schijnbewegingen en individuele acties.

Door onze progressieve trainingsmethode, met aandacht voor de technische en creatieve ontwikkeling van de jonge voetballer, leren zij om hun directe tegenstander uit te schakelen en attractief voetbal te brengen. Zelf heb ik nooit het geluk gehad om op deze manier te leren voetballen. Samen met mijn collega Tim heb ik een oefenboek uitgewerkt. Het is een oefenboek dat elke trainer of speler graag in zijn bezit zou hebben om zichzelf te zien groeien in het voetbal. Tal van bewegingen zijn reeds te vinden op deze website. Iedereen kan deze bewegingen “aan”leren.