Verslag en foto’s 1on1 SoccerSkills Stageweekend 23/24 Juni 2012

• Tags: , , Geschreven door Tim op 24 juni 2012

Moet er nog water zijn? Dat waren onze gedachten op zondag toen er veel regen uit de lucht viel. Maar eerlijk gezegd merkten we bijna niks van de regen. De spelers waren zo gedreven aan het trainen dat het nauwelijks zichtbaar was dat het aan het regenen was.

Zaterdag daarentegen was top, zonnetje dat regelmatig tevoorschijn kwam, ideaal weer dus om te trainen.

Uiteindelijk een weekend dat geslaagd was. 36 spelertjes die alles gegeven hebben want de laatste training had iedereen de vermoeide beentjes. Maar de prestatie van iedereen was top.

Aan iedereen een dikke merci voor jullie werkkracht en inzet op de trainingen. De trainers waren heel tevreden en de extra hulp voor de spelertjes was ook super, bedankt allemaal.

Natuurlijk zijn er veel foto’s genomen. Een hele reeks foto’s van zaterdag door de papa van Jules en ook nog op zondag door Chris Coessens.
Geniet er volop van en hopelijk mogen we jullie nog een keer terugzien op de volgende stages.

Bedankt,

1on1 SoccerSkills Team

2 Reacties

 1. Leen

  Bedankt aan het volledige team voor het toffe, leerrijke voetbalweekend!
  Alles was kei cool!
  En ik vond het ook niet zo erg dat er maar 1 knoop in mijn veters zat … 😉
  Groeten van Jérôme

  25 juni 2012 om 19:08
 2. Astrid

  Proficiat met jullie 1on1soccerskills! Net zoals de vorige keer een perfecte organisatie. De jongens hebben terug veel bijgeleerd. Super ook dat ze een “diploma” kregen. Leuke herinnering met de groepsfoto op. Tot de volgende, onze Sam wil er alvast terug bij zijn!

  26 juni 2012 om 09:47

Geef een reactie